Gradski odbor

Goran Kaurić

Predsednik Gradskog odbora. Predsednik odborničke grupe.

Goran Kaurić je rođen 27.06.1968. godine. Po obrazovanju je diplomirani profesor fizičkog vaspitanja i sporta - master, a zaposlen je u Pokrajinskom sekretarijatu za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova.

Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Snežana Đinović

Članica Gradskog odbora. Potpredsednica Foruma žena.

Snežana Đinović je rođena 1962. godine, a po zanimanju je lekar specijalista.

Gordana Kozlovački

Odbornica. Pokrajinska poslanica. 

Gordana Kozlovački je rođena 1958. godine. Školovala se na Medicinskom fakultetu u Beogradu i u Novom Sadu, da bi 1984. godine postala doktor medicine, 1996. godine specijalista interne medicine, 2000. godine specijalista nefrologije, a 2013. godine master menadžer u sistemu zdravstvene zaštite. Autorka je brojnih stručnih radova u zemlji i na internacionalnom nivou. Članica je Demokratske stranke od 2003. godine, a danas je članica i Resornog odbora za zdravstvo na pokrajinskom nivou DS.

Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Petar Popov

Član Gradskog odbora.

Petar Popov je 12.07.1974. godine. Po obrazovanju je diplomirani mašinski inženjer, a danas obavlja funkciju Koordinatora Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Alije Hess

Članica Gradskog odbora. Poverenica za mesni odbor Nikola Tesla.

Alije Hess je rođena 12. oktobra 1956. godine, u Zrenjaninu. Kao medicinska sestra je radila u mestu Jaša Tomić, zatim u Dečijoj bolnici i na kraju u Dečijem dispanzeru. Aktivna je članica Demokratske stranke tek od 2008. godine, iako je simpatizer i učesnik u kampanjama bila i ranije.

Video snimci

Ovde možete pogledati sve video snimke DS ZR

Svi video snimci

Foto galerija

DS Zrenjanin

@alisakockar je predložila da se odbornici odreknu svojih naknada, kao i da se ukinu naknade za članove radnih tela. Odbijeno. #skupština

by DS Zrenjanin

DS Zrenjanin

Povoljni uslovi za razvoj stvaraju se konkretnim delima koja su vidljiva, a ne formiranjem Saveta s pravom naknade. #skupština #zrenjanin

by DS Zrenjanin