Mesni odbori

Svetislav Vukotić

Predsednik mesnog odbora Klek. Koordinator resornog odbora za energetiku.

Svetislav Vukotić je rođen 22.05.1971. godine. Završio je Mašinski fakultet univerziteta u Beogradu i dobio zvanje diplomiranog inžinjera mašinstva, a zaposlen je u JKP Gradska toplana Zrenjanin. Član je Demokratske stranke od 2006. godine.

Miroslav Kalanj

Predsednik mesnog odbora Perlez. Član Izvršnog odbora. Član Gradskog odbora.

Miroslav Kalanj je rođen 19.03.1985. godine, u Zrenjaninu. Zvanje diplomirani inženjer tehnologije stekao je 2011. godine, završivši Tehnološko – metalurški fakultet Univerziteta u Beogradu. Zaposlen je u Fulgar East d.o.o. Član je Saveta mesne zajednice u Perlezu.

Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Zoltan Ivanica

Predsednik mesnog odbora Gradnulica. Član Gradskog odbora. Koordinator resora za sport.

Zoltan Ivanica je rođen 04.05.1968. godine, u Zrenjaninu. Završio je višu školu i zaposlen je u Predškolskoj ustanovi u Zrenjaninu. Član je Demokratske stranke od 2002. godine. 

Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Đorđe Radu

Predsednik mesnog odbora Ečka. 

Đorđe Radu je rođen 07.05.1955. godine. Zaposlen je u Javnom preduzeću "Pijace i parkinzi", a po zanimanju je diplomirani ekonomista. Član je Saveta mesne zajednice Ečka duže od 20 godina, a Demokratske stranke od 2011. godine.

Video snimci

Ovde možete pogledati sve video snimke DS ZR

Svi video snimci

Foto galerija

DS Zrenjanin

@alisakockar je predložila da se odbornici odreknu svojih naknada, kao i da se ukinu naknade za članove radnih tela. Odbijeno. #skupština

by DS Zrenjanin

DS Zrenjanin

Povoljni uslovi za razvoj stvaraju se konkretnim delima koja su vidljiva, a ne formiranjem Saveta s pravom naknade. #skupština #zrenjanin

by DS Zrenjanin