Jedinstvo i program kao ključ uspeha

Zrenjanin, 09.05.2017.

Gradski odbor Demokratske stranke u Zrenjaninu i ove godine je obeležio stranačku slavu Đurđevdan, a proslavi su pored brojnih zrenjaninskih demokrata prisustvovali i Miroslav Vasin, predsednik Pokrajinskog odbora, Branislav Grubački Guta, Dušan Kokot i drugi predstavnici udruženja građana, pokreta, sindikata… Kum slave bio je Miroslav Kalanj, a ovu čast i dužnost za sledeću godinu preuzeo je Miroslav Simanić. Tim povodom su se obojica obratili prisutnima, ali i svim građanima.

„Drago mi je što je naš odbor nastavio lepu tradiciju obeležavanja stranačke slave. Kao kum slave sam posebno zadovoljan što se članstvo odazvalo u velikom broju i još jednom pokazalo da u stranci vlada jedinstvo, uprkos svim kuloarskim pričama, ali i što su se proslavi pridružili i lideri drugih opozicionih stranaka u gradu. Na svima nama je sada da zajedničkim snagama ukažemo građanima na greške koje pravi gradska vlast i da damo konkretne predloge. Zrenjanincima su potrebna nova radna mesta, efikasnija uprava, bolja infrastruktura, da se sela ne zaborave, a da se grad uredi, a ne prazna obećanja,“ zaključio je Miroslav Kalanj.

Miroslav Simanić je naglasio kako je posebno srećan što mu je posle 11 godina aktivnog bavljenja politikom u Demokratskoj stranci pripala čast da sledeće godine bude kum slave. „Demokratska stranka je za mene uvek bila stranka kojoj sam po prirodi stvari pripadao. Svaku svoju ideju i predstavu o tome kako treba da izgleda politički sistem zemlje, kao i opšti društveni ambijent, uvek sam prepoznavao u programu Demokratske stranke. Iskreno se nadam da će mladi ljudi koji danas sa izvesnom dozom opreza gledaju na političke stranke u Srbiji ipak u Demokratskoj stranci naći dobar oslonac za sve svoje inicijative i ideje. Poverenje u program i ideologiju Demokratske stranke počeo je polako da se vraća.“

Gradski odbor Demokratske stranke u Zrenjaninu

%d bloggers like this: