Zrenjaninske demokrate dobile novog predsednika i Gradski odbor

Neposredni izbori za predsednika i 17 članova i članica Gradskog odbora Demokratske stranke u Zrenjaninu održani su juče, 11.11.2017. godine, u prostorijama Gradskog odbora, od 8:00 do 18:00.

Goran Kaurić, dosadašnji predsednik demokrata, sumirao je svoje utiske i planove: “Bile su ovo turbulentne tri godine, ali rekao bih da su ipak bile uspešne. Sačuvali smo demokratsko jezgro: nismo se predali bez obzira koliko smo napadani od strane vlasti i uvek smo bili na strani građana. Svoj fokus ću u narednom periodu usmeriti na rad u odborničkoj grupi i videću koliko mogu da pomognem demokratama u drugim delovima Vojvodine, a Miroslavu i novim članovima i članicama Gradskog odbora želim puno sreće u radu.”

Miroslav Simanić, profesor fizičkog vaspitanja, izabran je za novog predsednika Gradskog odbora zrenjaninskih demokrata: “Na upravo završenim izborima za Gradski odbor DS, izabran sam za predsednika. Izuzetna je čast, ali i obaveza, biti na čelu stranke koja u Zrenjaninu ima ogromnu tradiciju i veliki značaj u njenom političkom životu. Zajedno sa svim članovima gradskog odbora, ali i kompletnim članstvom, stvorićemo novu energiju, koja ce vratiti Demokratsku stranku na mesto koje joj pripada, kako na nivou Zrenjanina, tako i Srbije. Pozivam sve ljede, a posebno mlade, da nam se priključe.”

Članovi i članice novog Gradskog odbora su: Alisa Kockar, Vukašin Malbaški, Gordana Kozlovački, Zorica Vučković, Teodora Tornjanski, Slobodanka Ristić, Snežana Đinović, Đorđe Radu, Adam Bugar, Robert Firten, Sabina Liptai, Borislav Đorđević, Sava Gibarov, Pera Josić, Dimitrije Damjanović, Miroslav Kalanj i Darko Sladeček.

Press služba GrO DS ZR

%d bloggers like this: